Landbouwverbond Mehr/Niel

Het landbouwverbond Mehr/Niel is de kleinste afdeling van het Duitse landbouwverbond. Ten minste één keer per jaar vindt een ledenverzameling plaats, waarbij informatie wordt uitgewisseld die betrekking heeft op alles wat te maken heeft met de actieve en voormalige landbouwers.  Het vertegenwoordigen van de belangen van de beroepsgroep is een belangrijk onderdeel van het werk van het verbond, zoals het verzorgen van promotie en de samenwerking met vertegenwoordigers van de gemeente. Bij dagelijkse problemen van de landbouwers ondersteunt het landbouwverbond van de Kreis. Zij geeft bijvoorbeeld advies bij een verzoek aan de Sozialkassen van de landbouw en geeft juridisch advies bij het opstellen van pachtcontracten.

Eén keer per jaar komen de landbouwers en hun vrouwen samen voor een gezellige barbecue-avond. Iedere laatste donderdag van de maand treffen de landbouwers elkaar aan de stamtafel van de landbouwers in Niel. Beide evenementen hebben mede als doel de onderlinge band te versterken. 

Op verzoek van de landbouwverbond Niel fuseerden in 2011 het landbouwverbond Mehr en het landbouwverbond Niel tot het landbouwverbond Mehr/Niel.