Welkom op de website van Mehr.miteinander 

 

Het idee voor deze website is ontstaan tijdens het project 'Unser Dorf hat Zukunft'. In het kader van dit project werden ook al enkele andere initiatieven ontplooit. Zo zijn bijvoorbeeld  sinds augustus 2015 informatieborden geplaatst bij de gebouwen die onder monumentenzorg staan. In de loop van 2016 is bij Den Alde Koat

in 't Stüvenest een klein informatiepunt ingericht, waar informatie over het dorp te krijgen is.

 

Voor u, beste bezoeker, geeft deze website een overzicht van ons dorp waarmee we u hopelijk enthousiast kunnen maken voor een wandelingetje door het dorp.

 

Voor u, beste nieuwe bewoners, dient de website als een inwijding in ons dorpsleven. U kunt hier informatie vinden over evenementen van onze verenigingen. Ook vindt u contactinformatie over tot wie u zich wenden kunt als u ergens aan mee wilt doen. Schroom niet, wij vinden het altijd fijn als de inwoners van Mehr actief aan het dorpsleven meedoen.

 

Voor u , beste bewoners, zou deze website een uitnodiginging kunnen zijn om (nog) meer deel te nemen aan het dorpsleven. Als u ideeën heeft hoe we dingen nog beter kunnen doen, dan horen we die natuurlijk graag!

We kunnen dan samen kijken hoe we dat zouden kunnen realiseren.

 

Wij wensen u veel plezier bij het snuffelen op deze website, 

Het organisatieteam Mehr.miteinander